088 - 253 90 00
974 x 160 - 2854.jpg

Over het Restauratiefonds

Nationaal Restauratiefonds is een onafhankelijke stichting die financieringen verstrekt en subsidies uitbetaalt aan monumenteigenaren voor restauratie en onderhoud van hun pand. Ook verstrekken wij informatie bij de financiële en procesmatige aspecten van restauratie en onderhoud van monumenten.
 

Verstand van financieren

U kunt bij ons terecht voor de financiële kennis die u nodig heeft bij restauratie en onderhoud aan uw monumentale pand. U kunt een financiering op maat aanvragen.
Het Restauratiefonds maakt geen winst. De opbrengst uit de rente en aflossing wordt opnieuw ingezet om leningen met een lage rente te verstrekken. Daarnaast zorgen wij namens het ministerie van OCW voor het uitbetalen van subsidies.
 
Lees meer over onze organisatie
 

Hart voor monumenten

Regels, procedures, fiscaliteit en financiering. Wij zijn thuis in de complexe materie rond het in stand houden van monumenten en helpen u graag hierin uw weg te vinden. Het behoud van uw monument is daarbij ons belangrijkste doel.
 
Wij werken nauw samen met overheden en financiële instellingen om te zorgen voor meer aandacht en geld voor het cultuurhistorisch erfgoed in Nederland.
 
Lees meer over onze missie en visie
 
 

Publicaties van het Restauratiefonds

Wij publiceren regelmatig over relevante ontwikkelingen in de monumentensector en over onze organisatie. Neem een kijkje bij onze publicaties.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken via 088 253 90 00.

Of stuur ons een e-mail.

 

 Restauratiefonds op Facebook

 
 
 

 Restauratiefonds op Twitter

 

Telefoon: 088 - 253 90 00

Verstand van financieren, hart voor monumenten.