088 - 253 90 00

Ik ga mijn monument restaureren

Uw monument is bijzonder en u wilt het graag goed onderhouden. Dat vraagt kennis, aandacht en een goede financiering. Vraagt u zich af wat uw mogelijkheden zijn en hoe u zo’n project het beste kunt aanpakken? Wij helpen u graag met de juiste financiering en praktische begeleiding. Dit alles geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en het soort monument dat u bezit.​​​ ​

 

Financiering monument

De juiste financiering is een voorwaarde voor een goede instandhouding van uw monument. Wij bieden u een persoonlijke financieringsoplossing. Hierbij houden wij rekening met de verschillende onderhoudsregelingen waarvan u als eigenaar gebruik kunt maken.  

Aanvullende financiering

Gaat u ook een nieuwe keuken of badkamer plaatsen? Ook dit soort kosten voor verbetering nemen wij graag mee in uw financieringsopzet. Kortom: u krijgt een maatwerkoplossing die optimaal aansluit bij uw eigen wensen en mogelijkheden. Wij noemen dat een aanvullende financiering.​ Hierbij geldt voor de financiering van onderhoud voor een deel een lagere rente. Voor het aanvullende deel gelden de actuele marktconforme percentages. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 
  
Antwoord op uw vragen over restauratie
U krijgt bij ons deskundig advies, de juiste financiering en praktische begeleiding bij uw restauratie. Hoe wij u kunnen helpen is afhankelijk van uw situatie en het soort monument dat u bezit. Door hieronder een keuze te maken leest u meer over de mogelijke oplossingen voor bepaalde monumenten. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Kennis, hulp en informatie

De RestauratieWijzer

Goed om te weten

Voordat u begint
Een passende financiering vraagt om een goede voorbereiding. Ook van u als eigenaar. Wat moet u weten voor u begint?

Het Restauratiefonds werkt op het gebied van duurzaamheid samen met gemeenten, provincies en andere partijen. Bekijk de financiële mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en lees meer.

Regelingen per provincie

  
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

Soorten monumenten

Bekijk wat er via het Restauratiefonds aan financiering mogelijk is per soort monument.
 
 

Contact met het Restauratiefonds

Wij helpen u graag met de vragen die u heeft.
 
U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur (vrijdag tot 16.30 uur)
Telefoon 088 253 90 00 (optie 1)
Of stuur ons een e-mail

Telefoon: 088 - 253 90 00

Verstand van financieren, hart voor monumenten.