033 - 253 94 39

Ik ga mijn monument restaureren

Uw monument is bijzonder en u wilt het graag goed onderhouden. Dat vraagt kennis, aandacht en een goede financiering. Vraagt u zich af wat uw mogelijkheden zijn en hoe u zo’n project het beste kunt aanpakken? Wij helpen u graag met de juiste financiering en praktische begeleiding. Dit alles geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en het soort monument dat u bezit.​​​
 

Ervaringen van monumenteigenaren​

Eddy de Jong en Bertken Mensink: ‘Het is plezierig de hele financiering in één hand te hebben. Bovendien is dat bij een gespecialiseerde club die belang heeft bij het behoud van dit monument.’
 
 
 

Totaal-Financiering voor ieder monument

De juiste financiering is een voorwaarde voor een goede instandhouding van uw monument. Wij bieden u een persoonlijke financieringsoplossing. Hierbij houden wij rekening met de verschillende onderhoudsregelingen waarvan u als eigenaar gebruik kunt maken.  

Gaat u ook een nieuwe keuken of badkamer plaatsen? Ook dit soort kosten voor verbetering nemen wij graag mee in uw financieringsopzet. Kortom: u krijgt een maatwerkoplossing die optimaal aansluit bij uw eigen wensen en mogelijkheden. Wij noemen dat de Totaal-Financiering.​ Hierbij geldt voor de financiering van onderhoud voor een deel een lagere rente. Voor het aanvullende deel gelden de actuele marktconforme percentages. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 
  
Antwoord op al uw vragen over restauratie
U krijgt bij ons deskundig advies, de juiste financiering en praktische begeleiding bij uw restauratie. Hoe wij u kunnen helpen is afhankelijk van uw situatie en het soort monument dat u bezit. Door hieronder een keuze te maken leest u meer over de mogelijke oplossingen voor bepaalde monumenten. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Over het Restauratiefonds

Lees verder 

Goed om te weten

Voordat u begint
Een passende financiering vraagt om een goede voorbereiding. Ook van u als eigenaar. Wat moet u weten voor u begint?

 

Praktische ondersteuning
U weet niet waar u moet beginnen? De RestauratieWijzer helpt u op weg met praktische ondersteuning en handige tips. De RestauratieWijzer is bedoeld voor (toekomstige) eigenaren van een rijksmonument.

 

Interesse in Totaal-Financiering?​
Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag!​

Soorten monumenten

Wat er via het Restauratiefonds aan financiering mogelijk is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en van het soort monument dat u wilt kopen​.
 
 

Meer weten

Wij helpen u graag met de vragen die u heeft.
 
U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur (vrijdag tot 16.30 uur)
Telefoon 033 253 94 39 (optie 1)
Of stuur ons een e-mail

Telefoon: 033 - 253 94 39

Verstand van financieren, hart voor monumenten.