Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet onze prima arbeidsvoorwaarden. Door de groei van onze activiteiten zoek we een

MEDEWERKER COMMUNICATIE & EVENTS
met creativiteit en daadkracht

Locatie:    Amersfoort
Contract:  24-32 uur (in eerste instantie voor 1 jaar)


Dit hebben we je te bieden

Je bent verantwoordelijk voor diverse communicatieactiviteiten en de organisatie van een aantal interne en externe evenementen. Je werkt op de afdeling Marketing & Communicatie nauw samen met de communicatieadviseur aan de realisatie onze communicatiedoelstellingen. Je werkt allround en mag met veel verschillende dingen aan de slag gaan. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat ons jaarverslag er strak uit ziet, maar maak je ook persberichten of verbeter je de communicatie met onze klanten. Je doet het content beheer van het intranet, maar je organiseert ook inspirerende bijeenkomsten en coördineert onze bijdrage op de jaarlijkse Monumentenbeurs.

Dit ben jij

Met jouw kritische en vernieuwende blik creëer je impactvolle communicatie. Je houdt ervan om van evenementen een bijzondere beleving te maken, die bijdraagt aan onze doelstellingen. Je werkt doelgericht. Je houdt van samenwerken, maar kan zelfstandig een klus klaren. Je hebt een brede blik, maar bent ook een doener. Een aanpakker met denkkracht en slagkracht.

Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • relevante (communicatie)opleidingen heeft gevolgd;
  • een paar jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare functie;
  • ervaren is in het briefen van leveranciers;
  • zich herkent in onze kernwaarden; persoonlijk, wendbaar en verantwoordelijk;
  • en een gezonde dosis humor heeft .

Dit zijn wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. Op de afdeling Marketing & Communicatie werken 7 leuke collega’s. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed.

Wil jij bij ons komen werken?

In een organisatie waar professionaliteit, passie en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Pierre van der Gijp (manager Marketing & Communicatie) via 088 – 253 90 99. Meteen solliciteren? Stuur hem dan uiterlijk 23 september je motivatie en cv via werken@restauratiefonds.nl