Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN MEDEWERKER PRODUCTMANAGEMENT

die altijd wel een oplossing weet te vinden

 

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32- 40 uur (in eerste instantie voor 1 jaar) 

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de producten in  onze organisatie. Samen met de Productmanager lever je een belangrijke bijdrage aan het inrichten, beheren en verbeteren van onze hypotheek- en subsidieproducten. Je bent een verbindende kracht tussen onze fondsmanagers en de overige afdelingen. Hun wensen vertaal je naar de inrichting van de producten in systemen. Ook kom je proactief met voorstellen voor verbeteringen op basis van veranderende wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de systemen en processen. Je werkt binnen het team Strategie & Ontwikkeling. Dit team bestaat uit 5 collega’s die zich inzetten voor het strategisch beleid van ons fonds, het beheren en ontwikkelen van hypotheek- en subsidieproducten, het werven en managen van fondsen en het beheren van overheidsgelden. Hiermee realiseren wij beleidsdoelen van diezelfde overheden. 

Dit ben jij

Je bent enthousiast en klantgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook projectmatig (samen) werken. Je rondt werkzaamheden graag van A tot Z af en houdt daarbij goed het overzicht. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat. Ook weet je altijd wel een oplossing te vinden. 
Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HEAO MER of commerciële economie
  • 1-3 jaar werkervaring in productmanagement
  • WFT basis en WFT hypothecair krediet 
  • Kennis over ontwikkelingen in de financiële sector
  • Vlotte en professionele schrijfvaardigheid (in het Nederlands)

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. 

Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Evert Knegtmans (manager) via 088 – 253 90 99. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF003, voor 30 juni 2019 naar werken@restauratiefonds.nl