Een monument in topconditie houden is een continu proces: onderhouden, restaureren of misschien wel verduurzamen. Als monumenteigenaar en erfgoedprofessional is het goed om de nieuwste mogelijkheden te kennen. Registreren voor 13 mei is gratis toegang! 

Kom naar Monument 2019

Op 14, 15 en 16 mei vindt u op de Monument 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch innovaties, best practices en een interessant inhoudelijk programma. Deze drie dagen draait alles om het onderhouden, restaureren, verduurzamen of herbestemmen van een monument. Hét trefpunt voor monumenteigenaren en erfgoedprofessionals. 


Verduurzamen? Maak kans op een gratis energiescan

Het Restauratiefonds staat ook op de beurs. In onze stand (B079) vertellen wij u meer over het verduurzamen van uw monument. Ook maakt u kans op een gratis energiescan van uw monument. Met deze scan ziet u welke mogelijkheden er zijn om uw monument op een goede manier te verduurzamen. 

Samen kennisdelen

Voor erfgoedprofessionals hebben wij een informatiepakket in onze stand beschikbaar. In onze stand (B079) krijgt u een gratis informatiepakket dat u kunt gebruiken in uw communicatie met monumenteigenaren. Een pakket met handige gidsen, praktische brochures en informatiebladen, waarmee u eigenaren in uw gemeente of provincie van relevante informatie kan voorzien. Want voor het behoud van monumenten is kennisdeling onmisbaar!

Maak kennis met de ErfgoedAcademie

U kunt tegelijkertijd kennismaken met de ErfgoedAcademie. Het opleidingsinstituut voor erfgoedprofessionals met cursussen over actuele erfgoedthema’s. Op woensdag 15 mei om 13.30 uur en 14.15 uur geven zij een interactieve mini-cursus: Verduurzaam uw kennis: ga dilemma’s verantwoord te lijf. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Ontmoetingslunch voor communityleden

De community voor monumenteigenaren komt regelmatig bij elkaar. Omdat de beurs een plek is waar de leden veel kennis op kunnen doen, is dit de ideale gelegenheid voor een bijeenkomst. Tijdens de lunch nemen we een uur de tijd voor ontmoeting. Wissel kennis en tips uit, stel elkaar vragen. Wilt u er bij zijn en ook lid worden van de community? 

 

Let op: vul bij de registratie ‘’Hoe bent u hier terecht gekomen” in: via ‘e-mail’ of ‘website’