Het Coronavirus raakt ons allemaal. Wij hopen dat u in goede gezondheid bent. Onze waardering gaat uit naar iedereen die zich dagelijks inzet voor alle gevolgen van het Coronavirus. Ook wij nemen vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid in het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.
Hieronder leest hoe wij u in deze Coronatijd kunnen blijven ondersteunen:

  • Onze collega’s werken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar zijn zij goed bereikbaar en beschikbaar. Ook vanuit huis kunnen zij u verder helpen met uw financieringsaanvraag of het beantwoorden van vragen.
  • Contact is eenvoudig mogelijk per telefoon of eventueel via een beeldverbinding; 
  • Wij ontvangen op dit moment veel vragen van onze klanten, daarom kan een antwoord op uw e-mail iets langer duren dan dat u van ons gewend bent;
  • Uw post nemen wij in behandeling, maar als het voor u ook mogelijk is om ons te e-mailen dan heeft dat onze voorkeur;
  • Heeft u een afspraak met een van onze accountmanagers over de plannen met uw monument? Zij nemen persoonlijk contact met u op om met u te overleggen hoe de afspraak het beste (digitaal) kan plaatsvinden.
  • Via onze website en www.monumenten.nl delen wij zoals altijd actuele informatie. Eigenaren verwijzen wij graag naar onze online Monumenten Community, waar meer dan 1.000 eigenaren en adviseurs bij zijn aangesloten. Het is een mooi alternatief voor het ontbreken van persoonlijk contact.

In deze onzekere tijd is het belangrijk om oog te houden voor elkaar. Ook nu zullen wij als financier voor monumenteigenaren die extra stap blijven zetten om samen zo goed mogelijk door deze periode te komen.

Lees ook het bericht van Kees-Jan Dosker en de speciale pagina over Corona Care bij het Restauratiefonds.