Daar wil je werken als bedrijfsanalist voor ons team Beheer

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt. Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN BEDRIJFSANALIST 

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur 

Dit ga je doen

Binnen ons team Beheer ben jij als bedrijfsanalist de inhoudelijke applicatie en proceseigenaar van het backoffice systeem. Daarnaast ben je de verbinder tussen onze applicatie leveranciers en de gebruikers. In nauwe samenwerking met leveranciers bepaal jij ‘wat’ er moet worden gedaan en laat je de leveranciers vrij in ‘hoe’ dit wordt gerealiseerd. Je geeft kaders aan de leveranciers ter borging van de kwaliteit en doorlooptijd. En onderhoud je contacten met stakeholders over issues die zij ervaren binnen het bestaande proces of de wensen die zij hebben. Denk hierbij aan stakeholders zoals de servicemanager IT & Services, bedrijfsanalisten uit andere teams, leidinggevenden en de runmanager van de leverancier.

Je analyseert de uitvoering van bestaande processen en het gebruik van systemen hierin. Je signaleert knelpunten en risico’s in deze processen om te komen tot gewenste proces- en/of IT-verbeteringen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van onze visie op digitale klantbediening op basis van de organisatiestrategie en diverse marktontwikkelingen.

Team Beheer is verantwoordelijk voor het inhoudelijk beoordelen van de haalbaarheid en het verwerken van mutaties op verstrekte financieringen. Zoals rangwisselingsverzoeken of gedeeltelijke royementen. Ook verwerkt het team subsidies en declaraties en betaalt deze uit. Daarnaast werken de collega’s nauw samen met ons team Financieringen voor een correcte en formele vastlegging van de financiering. Als bedrijfsanalist Beheer werk je dan ook nauw samen met de bedrijfsanalist Financieringen en ben je elkaars back up.

Dit ben jij

Je neemt initiatief, bent een teamspeler, kunt anderen op een plezierige wijze meenemen in jouw gedachtegang. Je hebt een gezonde drive om het telkens net weer iets beter te maken voor onze klanten en voor je collega’s. Vanuit je helicopterview bewaak je de samenhang. Met jouw stevige persoonlijkheid en vermogen om je visie helder over te brengen en geaccepteerd te krijgen, ben je een solide gesprekspartner die uitstekend kan samenwerken. 

Verder heb je, of ben je:

  • Kennis van en/of affiniteit met het proces van verstrekken en administreren van hypotheken en subsidies
  • Ervaring met de Close Suite van softwareleverancier Ohpen is een pré
  • Relevante werkervaring als product owner en of businessanalist, bij voorkeur in een omgeving van financiële dienstverlening
  • HBO werk- en denkniveau
  • Vaardig in Excel en bekend met IT-support management tools (bijv. Jira, 4ME, Topdesk)
  • Initiatiefrijk en hebt de drive onze dienstverlening verder te optimaliseren
  • Goed bekend met het agile gedachtengoed en de agile manier van werken
  • Humor
  • Passie voor het vak

Dit zijn wij
Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

Dit bieden wij
Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. Wij hebben een hart voor monumenten, daarom bezoeken wij een paar keer jaar een monument dat wij gefinancierd hebben. Dan hoor je het verhaal van gedreven en betrokken monumenteigenaren. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed door onze hybride manier van werken.

Het maximale maandsalaris voor deze functie is € € 5.340, -. Daarbovenop komt een keuze- en persoonlijk budget van samen ruim 22% en bij goed functioneren een prestatiebeloning van maximaal 7%.

Wil jij hier werken?
Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘ieder monument springlevend’. Wil jij werken in een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samengaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Mirjam Lammertink, adviseur Mens & Organisatie 06-19 72 83 95. Je sollicitatie e-mail je naar werken@restauratiefonds.nl

Als je solliciteert ga je akkoord met onze privacy verklaring. Deze vind je op onze website.

trap
Levob gebouw Utrechtseweg 12