Daar wil je werken als financial controller

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

WIJ ZOEKEN EEN FINANCIAL CONTROLLER

Analyticus met passie voor het vak

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur 

Dit ga je doen

Binnen ons team van zes financiële specialisten ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van zowel periodieke als ad hoc managementrapportages. Je zorgt voor de reguliere Planning & Control cyclus. Vanuit Control ondersteun je de business bij het behalen van de organisatiedoelen en help je om deze rol uit te werken en meer op de kaart te zetten. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en bouwen van een datawarehouse en BI rapportages. Ook verzorg je managementadviezen met impact en scenario-analyses ter onderbouwing van strategische vraagstukken. Je zorgt voor de dossiers ten behoeve van de periodieke afsluitingen. Voor de accountant bij de interim- en jaareindecontroles ben jij het aanspreekpunt. Kortom een uitdagende positie voor een ambitieuze financial controller die stevig en scherp op de inhoud is, maar ook kan meedenken en meebewegen met de business.

Dit ben jij

Je bent gedreven en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende en werkzaamheden en houdt daarbij de prioriteiten goed in de gaten. Verder heb je:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen Finance & Control
  • HBO+ werk en denkniveau met een opleiding bedrijfseconomie en/of bedrijfskunde
  • Analytisch met een goed ontwikkeld vermogen om te abstraheren en te detailleren
  • Veel kennis van en ervaring met Excel
  • Initiatiefrijk en hebt de drive onze dienstverlening verder te optimaliseren
  • Je bent analytisch sterk en hebt financieel inzicht, maar ook grote nauwkeurigheid en structuur in je dagelijkse werkzaamheden
  • Ervaring met het ontwikkelen van BI rapportages/dashboards is een pré
  • Ervaring met AFAS Profit is een pré
  • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré
  • Humor en passie voor het vak
trap

Dit zijn wij

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij  niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. Wij hebben een hart voor monumenten, daarom bezoeken wij een paar keer jaar een monument dat wij gefinancierd hebben. Dan hoor je het verhaal van gedreven en betrokken monumenteigenaren. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed door onze hybride manier van werken.

Wil jij hier werken?

Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘springlevende monumenten’.  Wil jij werken in een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met onze afdeling Mens & Organisatie 06 435 800 56 of stuur een email naar werken@restauratiefonds.nl

Als je solliciteert ga je akkoord met onze privacy verklaring. Deze vind je op onze website.