Daar wil je werken als IT-Projectmanager

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

WIJ ZOEKEN EEN IT-PROJECTMANAGER

die altijd tot een dienstverlenende oplossing komt binnen tijd en budget

 

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor 1 of meerdere projecten tegelijk en organiseert en coördineert het proces van projectplan tot en met realisatie. Dit zijn interne projecten met een IT-component. Jij bepaalt samen met de stakeholders van jouw project het budget en de planning in alle fases van het project.

Hierin adviseer jij per project welke aanpak in welk project het meest optimaal is binnen de gegeven richtlijnen. Samenwerken met het projectteam en de verbinding zoeken met de organisatie doe jij van nature en jij kan hierin ook sturen op resultaten, zowel intern als extern.

 

Dit ben jij

Je bent enthousiast en resultaatgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook projectmatig samenwerken. Je levert een project binnen de afgesproken tijd, budget en planning op. Je bent proactief en een teamspeler en werkt geordend. Ook zorg je voor heldere communicatie richting stakeholders, leveranciers en interne organisatie. Verder heb / ben je:

  • 3 – 5 jaar werkervaring als IT-projectmanager.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Certificering Prince2 en/of AgileScrum of vergelijkbaar als Projectmanager.
  • Affiniteit met IT (applicaties, processen, software etc.).
  • Kennis van Close, Dynamics, Afas, Xtendis is gewenst.
  • Sociaal intelligent en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Goed in het opbouwen en onderhouden van relaties.
  • Ervaring met het leiden van complexe veranderingen. 
  • In staat om problemen te analyseren en een geschikte oplossing voor te stellen of te kiezen.

 

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. 

Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samengaan? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website www.restauratiefonds.nl. Bel voor vragen met Barbara Blom (teamleider IT & Services) via 06-40 288 207.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je vindt deze op onze website.

Daar wil je werken