Daar wil je werken als medewerker Accounting

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN medewerker Accounting

Die enthousiast wordt van onderzoeken 

Locatie:  Amersfoort 
Contract: 32-40 uur  

Dit ga je doen

Wij hebben een uitdagende positie voor een ambitieuze nieuwe collega. In het team Finance & Control werken zes collega’s samen om de financiële administratie te doen en te controleren. Ook treasury, waarvan de dagelijkse activiteiten zijn uitbesteed, wordt aangestuurd door dit team. 

 • Je bent verantwoordelijk voor het registreren van alle benodigde financiële informatie en het rapporteren hierover. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een balans en resultatenrekening.  
 • Je zorgt voor de aansluitingen van de tussenrekeningen en monitort de balansspecificaties en resultatenrekening. 
 • Het aansluiten van de financiële administratie met de financieringsadministratie is een van jouw belangrijkste taken. We gaan dit proces optimaliseren. Je gaat meedenken met het opzetten en verbeteren van rapportages en het maandafsluitingsproces.  
 • Ook valt het verwerken van inkoopfacturen, van inboeken tot uitbetalen, onder jouw verantwoordelijkheid.  
 • Verder verwachten wij dat je proactief samenwerkt met de controllers. 
Vacature medewerker Accounting

Dit ben jij

Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, verantwoordelijk en wendbaar. Verder vind je het leuk om in een team te werken maar kan je ook zelfstandig gerichte opdrachten uitvoeren. Je bent proactief en neemt initiatief voor verbetering van de dienstverlening. Verder heb je oog voor detail, de inhoud en onderbouwing en pak je urgente zaken snel op. Uiteraard moet je goed kunnen omgaan met cijfers. Dit vereist niet alleen financieel inzicht, maar ook grote nauwkeurigheid en structuur in je dagelijkse werkzaamheden. 

Verder heb je: 

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie. 
 • MBO + / HBO - denk niveau, denk aan een MBA, BE, BA of SPD. 
 • Een goed analytisch vermogen. 
 • Veel kennis van en ervaring met Excel. 
 • Ervaring op het snijvlak Finance en IT. 
 • Ervaring met AFAS Profit is een pré. 

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals en toch gaan wij informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘springlevende monumenten’.

 Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samengaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen over de functie met Emre Bozkurt, teamleider Finance & Control, via 06 34 22 16 42. Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Janka Ebbens, adviseur Mens & Organisatie via 088 253 91 25. Het kennismakingsgesprek is altijd online, voor een tweede gesprek nodigen wij je graag uit op kantoor.  

Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv vóór 30 juni 2021 naar werken@restauratiefonds.nl. Als we de ideale collega eerder vinden dan sluiten we de vacature. Als het nodig is laten we de vacature langer openstaan. 

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring. Je vindt deze op onze website.