Daar wil je werken als medewerker beheer

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

WIJ ZOEKEN EEN MEDEWERKER BEHEER

die gaat voor onze klanten

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur 

Dit ga je doen

Binnen ons team ben je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het inhoudelijk beoordelen van de haalbaarheid en het verwerken van mutaties op verstrekte financieringen. Zoals rangwisselingsverzoeken of gedeeltelijke royementen. Je werkt nauw samen met onze financieringsspecialisten en zorgt voor een correcte en formele vastlegging van de financiering. Je verwerkt mutaties op subsidies en betaalt deze uit. Ook beoordeel je en betaal je declaraties op de bouwrekening uit. Je bent en voelt je betrokken bij verbeteringen van ons back office systeem. En sta je dagelijks in contact met monumenteigenaren, notarissen, gemeente, provincie en de Rijkdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Dit ben jij

Je bent gedreven en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende en werkzaamheden en houdt daarbij de prioriteiten goed in de gaten. Verder heb je:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • WFT basis en/of WFT hypothecair krediet
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Affiniteit met administratie
  • Kennis van hypothecaire proces 
  • Kennis van diverse financieringsproducten en diensten.
  • Je hebt ervaring met verbetertrajecten en procesoptimalisatie
  • Humor en passie voor het vak!
Jeroen Puper

Dit zijn wij

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij  niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. Wij hebben een hart voor monumenten, daarom bezoeken wij een paar keer jaar een monument dat wij gefinancierd hebben. Dan hoor je het verhaal van gedreven en betrokken monumenteigenaren. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed door onze hybride manier van werken.

Wil jij hier werken?

Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘springlevende monumenten’.  Wil jij werken in een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met onze afdeling Mens & Organisatie 088 – 253 90 00 of naar werken@restauratiefonds.nl

Als je solliciteert ga je akkoord met onze privacy verklaring. Deze vind je op onze website.