Vacature Directiesecretaresse

Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om ze springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. Tel daarbij de meer dan prima arbeidsvoorwaarden en je wilt niet meer anders.

WIJ ZOEKEN EEN DIRECTIESECRETARESSE

met een hartelijke persoonlijkheid

Locatie:    Amersfoort
Contract:  32 tot 40 uur (in eerste instantie tot voor 1 jaar)

Als directiesecretaresse ben je verantwoordelijk voor een goed functionerend secretariaat. Je ondersteunt de directeur van het Restauratiefonds en bent ons visitekaartje. Een uitdagende functie.

Dit ga je doen

Je ontfermt je over alle inkomende en uitgaande informatie, post en ander gegevensverkeer. Je zorgt voor orde, je registreert belangrijke informatie en bereidt acties voor. Natuurlijk ben je baas over de agenda en notuleer je vergaderingen. En met jouw organisatietalent zorg je voor goed lopende bijeenkomsten en vlotte vergaderingen. 

Dit ben jij

Je staat in direct contact met klanten en collega’s. Die rol zit je als gegoten. Daarbij vind je het een uitdaging om mensen zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Je wacht niet af, maar springt tactvol in op het juiste moment. En uiteraard houd je daarbij het overzicht. Bovendien heb je:

  • aantoonbare relevante kennis op hbo-niveau
  • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • een goede beheersing van het Nederlands 
  • ervaring met gangbare archivering- en documentatietechnieken
  • kennis van de regels en voorschriften rond administratie

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid,  eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. Je functie zit in salarisschaal 9. Het is de bedoeling dat je begin maart start.

Wil jij hier werken?

Wij gaan voor springlevende monumenten. Wil jij meehelpen? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Janka Ebbens (HR Adviseur) via 088 - 253 91 25. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF001, voor 13 januari 2019 naar werken@restauratiefonds.nl