Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om ze springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN AFDELINGSSECRETARESSE

die van afwisseling houdt

 

Locatie:            Amersfoort
Contract:          20 tot 24 uur (tot 31-12-2019)

Als afdelingssecretaresse ondersteun je de manager Binnendienst, teamleider Binnendienst en de afdeling Strategie & Ontwikkeling. Je werkt samen met drie secretaresses waarbij ieder haar eigen taken heeft. Het is een afwisselende functie.

Dit ga je doen

Je zorgt ervoor dat de mailbox en de agenda van de manager Binnendienst up to date is, plan en organiseer je vergaderingen en ondersteun je hem bij zijn dagelijkse werk. Waar nodig  ondersteun je ook de teamleider van de Binnendienst. De afdeling Strategie & Ontwikkeling is veel op pad, ook zij vragen je klussen op te pakken. Verder is het Restauratiefonds in transitie en heeft deze projectafdeling ook geregeld ondersteuning nodig. Geen dag is hetzelfde.

Dit ben jij

Je staat in direct contact met verschillende collega’s. Die rol zit je als gegoten. Daarbij vind je het een uitdaging om mensen zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Je wacht niet af, maar springt tactvol in op het juiste moment. En uiteraard houd je daarbij het overzicht. Je bent een kei in plannen en organiseren. Bovendien heb je:

  • aantoonbare relevante kennis op mbo-niveau
  • 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • een goede beheersing van het Nederlands 
  • ervaring met gangbare archivering- en documentatietechnieken
  • kennis van de regels en voorschriften rond administratie

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. Je functie zit in salarisschaal 7. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk start. 

Wil jij hier werken?

Wij gaan voor springlevende monumenten. Wil jij meehelpen? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Janka Ebbens (HR Adviseur) via 088 - 253 91 25. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF002, aan werken@restauratiefonds.nl