Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN CONSULENT FINANCIERINGEN & SUBSIDIES

die gaat voor onze klanten


Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur (tijdelijk voor 1 jaar)

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken en uitbetalen van financieringen en subsidies. Je zorgt ervoor dat de leningen van onze klanten kunnen passeren bij de notaris. Je verwerkt declaraties. En je geeft voorlichting aan particulieren, bedrijven en gemeenten over de subsidie- en financieringsmogelijkheden. In het team van de Binnendienst werk je samen met 12 collega’s die zich enthousiast inzetten voor onze klanten. Ook heb je intensief overleg met de accountmanagers en acceptanten over de financieringsdossiers.

Dit ben jij

Je bent gedreven en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat. Verder heb je:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau

  • WFT basis of WFT hypothecair krediet
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Affiniteit met administratie
  • Kennis van het hypothecaire proces
  • Kennis van diverse financieringsproducten en diensten
  • Ervaring met verbetertrajecten en procesoptimalisatie
  • Humor

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed.

Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Dirk Oostenbrug (manager) via 088 – 253 90 99. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF004, voor 1 april 2019 naar werken@restauratiefonds.nl.