Werken bij het Restauratiefonds - Een financiële dienstverlener mét een maatschappelijk doel

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij  niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN DE LEIDER VAN ONZE IT-REGIEORGANISATIE

mét een neus voor relationele verbindingen

 

Locatie:    Amersfoort
Contract:  40 uur (in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie voor vast)

Je bent eindverantwoordelijk voor een efficiënte, effectieve en kwalitatieve levering van IT-diensten. Je zorgt ervoor dat de IT-dienstverlening aansluit op de eisen en wensen van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van een langetermijnvisie op de inrichting van bedrijfsprocessen, de informatievoorziening en het IT-landschap.

Dit ga je doen

Onder jouw leiding stuurt de compacte IT-organisatie een ecosysteem van IT-partners aan. Partners die SAAS oplossingen ter ondersteuning aan de bedrijfsactiviteiten leveren en de integratie van deze verschillende applicaties. Je geeft leiding aan de compacte IT-regie afdeling en zorgt dat deze medewerkers zich continu door ontwikkelen. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en de service-management rol te vervullen naar onze externe partners.

Dit ben jij

Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur en je staat in direct contact met je interne collega’s, je eigen team en de externe IT-partners. Die spin-in-het-web rol zit je als gegoten. Daarbij vind je het een uitdaging om je collega’s zo goed mogelijk te helpen, je medewerkers te coachen, te ontwikkelen en de externe IT-partners te managen. Je wacht niet af en gaat er met je resultaatgerichte ambities op af. Met je positief kritische houding spring je altijd tactvol in op het juiste moment, maar je houdt ook iedereen scherp op de kosten en impact voor de organisatie.
Bovendien heb je:

  • aantoonbare relevante kennis op wo/hbo-niveau
  • 8+ jaar ervaring in IT
  • 3+ jaar ervaring met IT servicemanagement
  • 3+ jaar ervaring op het gebied IT security
  • 3+ jaar ervaring met leiding geven aan een IT-team

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. Je functie zit in salarisschaal 13.

Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Dirk Oostenbrug (manager) via 088 – 253 90 99. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF002, voor 1 april 2019 naar werken@restauratiefonds.nl