Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.
Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

 

WIJ ZOEKEN EEN MEDEWERKER BIJZONDER BEHEER

die altijd wel een oplossing weet te vinden

 

Locatie:  Amersfoort
Contract: 32-40 uur (tijdelijk voor 1 jaar)

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van onze verstrekte financieringen, zoals het verwerken van mutaties. Ook valt bijzonder beheer onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor de beheersing van betalingsachterstanden en voor betalingsregelingen waar nodig. Je minimaliseert financiële risico’s door de kredietwaardigheid tijdig in kaart te brengen. Al deze informatie rapporteer je ook aan het management. Je hebt regelmatig overleg met contractpartijen zoals deurwaarders, gemeenten, provincies en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. In het team van de Binnendienst werk je met 12 collega’s samen die zich enthousiast inzetten om onze klanten optimaal te bedienen.

Dit ben jij

Je bent gedreven en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat. Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau

  • WFT basis en WFT hypothecair krediet
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van en ervaring met bijzonder beheer, financieringstrajecten en administratief beheer van leningen
  • Ervaring met verbetertrajecten en procesoptimalisatie

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. 

Wil jij hier werken?

In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Dirk Oostenbrug (manager) via 088 – 253 90 99. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer NRF003, voor 1 april 2019 naar werken@restauratiefonds.nl