Daar wil je werken als CDD analist

Werken bij het Restauratiefonds
Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

Wij zijn een kleine organisatie, wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de prima arbeidsvoorwaarden.

WIJ ZOEKEN EEN CDD ANALIST 
die voor de duur van (maximaal) één jaar ons CDD-projectteam komt versterken   

Locatie:  Amersfoort 
Contract:  32- 40 uur  

Dit ga je doen 

Het Restauratiefonds heeft afgelopen jaar flink geïnvesteerd in het verder vormgeven en professionaliseren van het CDD-beleid en de uitvoering hiervan. Ook komende tijd gaan wij hiermee door en zoeken een collega die voor de periode van een jaar meebouwt met ons!  

Bij het Restauratiefonds zijn de lijntjes kort en werken wij graag samen. Binnen ons CDD-project ben jij één van de CDD-experts die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van CDD-onderzoeken voor onze particuliere klanten (natuurlijke personen). Bij deze monumenteigenaren is zowel sprake van eigen bewoning als van particuliere verhuur. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een functionele CDD-tool, die ondersteuning biedt bij het reviewen van de klanten. We verwachten van je dat je je deze CDD tool snel eigen maakt en inzet voor de CDD-onderzoeken. Je rapporteert aan een ervaren projectcoördinator. 

Dit ben jij 

Je bent positief ingesteld, analytisch sterk, klantgericht en hebt een gezonde drive om dingen telkens weer iets beter te doen. Je blijft jezelf ontwikkelen. Je hebt relevante ervaring in de wereld van particuliere of zakelijke CDD-analyses. Als teamspeler werk je graag samen en weet je wanneer je iets moet afstemmen. Ook kan je goed zelfstandig werken en rond je werkzaamheden graag van A tot Z af. Daarbij houd je goed het overzicht.  

Omdat we een kleine organisatie zijn denk je ook in breder verband vanuit jouw expertise mee over hoe we als team en organisatie steeds weer iets kunnen verbeteren.  Onze kernwaarden Persoonlijk, Verantwoordelijk en Wendbaar passen bij jou. 

 

Verder heb je 

  • Een afgeronde HBO opleiding  

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie 

  • Alle relevante opleidingen op het gebied van CDD 

  • Uitgebreide kennis over ontwikkelingen in de financiële sector en het CDD domein 

 

Dit bieden wij 

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals en wij gaan informeel met elkaar om. Onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn zeer goed en thuiswerken is gebruikelijk. Iedere week hebben wij een vaste teamdag in Amersfoort op kantoor. 

Wil jij hier werken? 
In een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Mirjam Lammertink, Manager Mens & Organisatie, via 06-19728395. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv naar werken@restauratiefonds.nl 

 

Als je solliciteert ga je akkoord met onze privacy verklaring. Deze vind je op de site van het Restauratiefonds.  

Brbara Blom