Daar wil je werken als (Senior) Functioneel Applicatiebeheerder

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt.

WIJ ZOEKEN EEN (SENIOR) FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER 

die altijd tot een dienstverlenende oplossing komt

Locatie: Amersfoort
Contract: 32-40 uur

Dit ga je doen


Je zorgt ervoor dat applicaties goed functioneren en up-to-date blijven, zodat de organisatie kan blijven inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je bent het aanspreekpunt voor de gebruikers van deze applicaties en vertaalt hun wensen en behoeften naar concrete verbeteringen en veranderingen.

Daarnaast houd je je bezig met het analyseren van vragen en incidenten en vertaal je deze naar wijzigingsverzoeken en gebruikerswensen. Hierbij is het belangrijk dat je de grenzen van het systeem duidelijk communiceert naar de gebruikers en stakeholders. Je werkt nauw samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat de applicaties optimaal bijdragen aan de bedrijfsprocessen en de tevredenheid van de gebruikers.

Je hebt ook een belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van de applicaties en hun koppelingen met andere applicaties. Je denkt mee over toekomstige oplossingen, adviseert hierover en maakt de vertaling naar mogelijke verbeteringen in de applicaties. Hierbij test je de nieuwe functionaliteiten goed door en implementeer je deze. Je draagt bij aan het opstellen van handleidingen en participeert in projecten.

Je werkt in een team met 8 collega’s en rapporteert aan de manager IT & Services. Je bent dagelijks bezig met het optimaal beschikbaar en up-to-date houden van bedrijf kritische applicaties. Je bent ook betrokken bij het Business Continuity Management-proces en draagt bij aan het in stand houden van de procesdocumentatie. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie waarin je een belangrijke rol speelt in de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en de tevredenheid van de gebruikers.

Collega

Dit ben jij


Je beschikt over een analytisch denkvermogen, bent communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht. Je bent een zelfstarter en wacht niet af. Je hebt een proactieve houding en werkt graag samen. Nauwkeurig, leergierig en kritisch denkvermogen zijn eigenschappen waar jij je in herkent. Bovendien leg je makkelijk contact en onderhoud je je relaties goed.

Verder heb je of ben je:

  • HBO werk en denkniveau
  • Kennis van één of meerdere applicaties of systemen zoals o.a. Azure (must), O365 (must), Afas, Dynamics, Xtendis
  • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie

 

Dit zijn wij

Wij zijn een kleine organisatie, maar met een flinke impact. Wij werken professioneel samen en met oog voor elkaar. Wij werken zelfs in een monumentaal pand met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij niet de prima arbeidsvoorwaarden.

Dit bieden wij

Team IT & Services is een hecht team binnen een kleine, ondernemende organisatie met veel impact. Je krijgt veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, en wij gaan informeel met elkaar om. Omdat de omvang van onze organisatie niet heel groot is, heeft het team IT & Services een breed takenpakket: IT, huisvesting, facilities, contract- en servicemanagement en de BHV organisatie.

Als organisatie hebben wij een hart voor monumenten, daarom bezoeken wij één paar keer per jaar een monument dat wij gefinancierd hebben. Dan hoor je het verhaal van gedreven en betrokken monumenteigenaren. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn goed.  Je bruto maandinkomen ligt tussen de € 4.988,00 en € 7.126,00 inclusief een persoonlijk keuzebudget. En bij ons krijg je een 13e maand en 8% vakantiegeld.

Laten we kennismaken!

Deze uitdagende en veelzijdige functie biedt jou de mogelijkheid om te werken in een informele en collegiale sfeer met gedreven en enthousiaste collega's. Jouw bijdrage is onmisbaar voor het succes van onze organisatie en je hebt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen deze rol. Word jij onze nieuwe functioneel applicatiebeheerder? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! 

Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘ieder monument springlevend’, in een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samengaan! Bel voor vragen met Arko van Heteren (manager IT & Services) via 06-51618713. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv, naar werken@restauratiefonds.nl

Wacht niet te lang, want zodra we de juiste kandida(a)t(en) hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring. 

Collegas