Werken bij het Restauratiefonds

Wij houden van monumenten. Daarom werken wij keihard om monumenten springlevend te houden. Dat doen wij niet alleen met onze financieringen, maar ook met onze kennis, passie, ervaring en invloed. Zo bereiken wij meer dan je denkt. 

Wij zijn een kleine organisatie, maar wel met een flinke impact. Daarin werken wij professioneel samen, met oog voor elkaar. Natuurlijk werken wij in een monumentaal pand, maar wel met alle moderne voorzieningen. En vergeet daarbij  niet de meer dan prima arbeidsvoorwaarden. 

WIJ ZOEKEN EEN CONSULENT BEHEER

Die gaat voor onze klanten

 

Locatie: Amersfoort
Contract: 32- 40 uur (in eerste instantie voor een jaar)

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het administratief beheren van verstrekte financieringen en beoordeelt en verwerkt mutaties op deze financieringen. Ook voer je interne controles uit op de administratie en stel je periodieke rapportages op.  In het team Beheer werken 12 professionals die zich enthousiast inzetten om onze klanten optimaal te bedienen.

Dit ben jij

Je bent gedreven en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat.

Verder heb je: 

  • MBO/HBO werk- en denkniveau 
  • WFT basis en WFT hypothecair krediet 
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie 
  • Affiniteit met administratie 
  • Kennis van hypothecaire proces  
  • Kennis van diverse financieringsproducten en diensten. 
  • Je hebt ervaring met verbetertrajecten en procesoptimalisatie 
  • Humor en passie voor het vak! 

Dit bieden wij

Wij zijn een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn echte professionals, maar wij gaan wel informeel met elkaar om. En onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. 

Wil jij hier werken?

Wij zien diversiteit van onze medewerkers als kracht, wij zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie ‘springlevende monumenten’. Wil jij werken in een organisatie waar professionaliteit en aandacht voor elkaar samen gaan? Neem dan contact met ons op. Bel voor vragen met Janka Ebbens, adviseur Mens & Organisatie, via 088 – 253 91 25. Het kennismakingsgesprek is altijd online, voor een tweede gesprek nodigen wij je graag uit op kantoor.  

Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv vóór 28 april 2021 naar werken@restauratiefonds.nl. Als we de ideale collega eerder vinden dan sluiten we de vacature. Als het nodig is laten we de vacature langer openstaan. 

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring. Je vindt deze op onze website.