Kom op bezoek

Publicatiedatum

Op zaterdag 10 september zetten wij tijdens Open Monumentendag de deuren open van het jonge gemeentelijke monument waarin wij werken. Loop binnen in ons pand en geniet van de koffie.

Levob gebouw Utrechtseweg 12

Het voormalige Levob gebouw in het centrum van Amersfoort is in 1959 ontworpen door de Amersfoortse architect Oosterhuis en daarmee een jong monumentaal pand. Het gebouw is als industrieel en architectonisch erfgoed voor de stad behouden, in oude luister hersteld en met de modernste techniek voor hedendaags gebruik geschikt gemaakt voor de toekomst. Onder Amersfoorters is het pand bekend als het oude Levob gebouw. Heeft u nog fotomateriaal van dit pand? Neem het mee of stuur het ons per e-mail: communicatie@restauaratiefonds.nl.

Het landelijke thema van Open Monumentendag is: duurzaamheid duurt het langst. Wij maken u graag deelgenoot van de verduurzaming van monumenten, ons pand én ons hart voor monumenten. De koffie staat klaar bij het Nationaal Restauratiefonds Utrechtseweg 12, dé financier voor monumenten in Nederland.