Nieuws & evenementen

 1. Samenwerking met vier bureaus als alternatief voor Belastingdienst Bureau Monumentenpanden

  18 januari 2019

  Samenwerking met vier bureaus als alternatief voor Belastingdienst Bureau Monumentenpanden

 2. restaureren

  Nieuwe financieringsregelingen rijksmonumenteigenaren per 1 januari 2019

  20 december 2018

  Op dinsdag 18 december 2018 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het wetsvoorstel om de fiscale aftrek voor rijksmonumenteigenaren af te schaffen. Per 1 januari 2019 is, als alternatief voor die fiscale aftrek, een nieuwe subsidieregeling van kracht. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden voor het laagrentend financieren van de restauratie en onderhoud van uw rijksmonument.

 3. Openingstijden rondom de feestdagen

  19 december 2018

  Op 24, 25 en 26 december zijn wij gesloten. Op donderdag 27 en vrijdag 28 december zijn wij geopend. Op oudjaarsdag kunt u ons tot 15 uur bereiken. Op 1 januari zijn wij gesloten en vanaf 2 januari staan wij weer als altijd voor u klaar! Wij wensen u fijne feestdagen!

 4. Tevredenheidsonderzoek financiële samenwerkingspartners

  19 december 2018

  Wij ondersteunen onze samenwerkingspartners graag zo goed mogelijk bij het in stand houden van ons Nederlandse erfgoed. Daarom voeren wij een tweejaarlijks tevredenheidsonderzoek uit. Onze financiële samenwerkingspartners, bestaande uit overheden en private fondsen, geven ons een 8,3 als rapportcijfer! Daar zijn wij trots op!

 5. Inschrijving Pieter van Vollenhovenprijs geopend!

  18 december 2018

  De Pieter van Vollenhovenprijs is een jaarlijks terugkerende prijs voor een particulier of organisatie die de uitdaging is aangegaan om een monument te behouden door het een nieuwe bestemming te geven. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 10.000,-

Pagina's