Nieuws & evenementen

 1. Pieter van Vollenhovenprijs

  Jan Burgmans krijgt Pieter van Vollenhovenprijs voor herbestemming rijksmonument De Ploeg

  1 december 2017

  Op vrijdag 1 december heeft Jan Burgmans, initiatiefnemer van de herbestemming van voormalig Weverij ‘De Ploeg’, de Pieter van Vollenhovenprijs 2017 in ontvangst mogen nemen. Jan Burgmans ontvangt de prijs voor de wijze waarop hij deze markante door Gerrit Rietveld ontworpen fabriekshal nieuw leven in heeft geblazen. De prijs is zojuist persoonlijk uitgereikt door prof. Mr. Pieter van Vollenhoven in Bergeijk.

 2. energiescan monumenten

  Gratis energiescan voor duurzaamheidsmaatregelen

  28 november 2017

  Aan eigenaren van rijksmonumenten die aan het begin staan van de restauratie en verduurzaming van hun woning of appartement geeft het Restauratiefonds 20 gratis energiescans weg.

 3. community

  Bijeenkomst Community zaterdag 2 december in Noord-Holland

  27 november 2017

  Het Nationaal Restauratiefonds is gestart met een Community, waarin (aankomend) monumenteigenaren bij elkaar worden gebracht om ervaringen en tips uit te wisselen, verhalen met elkaar te delen maar ook om elkaar te ontmoeten. Dit kan online, maar ook tijdens bijeenkomsten.

 4. Levob Gebouw Amersfoort Fondsenbeheer

  Declaraties indienen voor 23 december

  27 november 2017

  In verband met de jaarafsluiting van 2017 sluit ons financiële systeem tussen vrijdag 29 december 2017 en dinsdag 9 januari 2018. In deze periode betalen wij geen declaraties uit. Wilt u uw declaraties nog dit jaar door ons laten uitbetalen, lever ze dan uiterlijk vrijdag 22 december bij ons aan.

 5. noord hollands fonds voor monumenten

  9,1 miljoen euro voor herbestemming monumenten in Noord-Holland

  15 november 2017

  Vandaag ondertekenden Jack van der Hoek gedeputeerde Provincie Noord-Holland en Kees-Jan Dosker, directeur Nationaal Restauratiefonds de samenwerkingsovereenkomst voor het Noord-Hollands Fonds voor Monumenten.

Pagina's