Nieuws & evenementen

 1. Thies Koggel jong monumententalent

  Prijs Jong MonumentenTalent: Nomineren tot 18 oktober

  4 oktober 2017

  Voor het vierde jaar worden een paar van de jonge talenten uit de erfgoedsector in de schijnwerpers gezet tijdens het Nationale Monumentencongres. Ook dit jaar wint het Jong MonumentenTalent een uniek en naar eigen wens in te vullen ontwikkeltraject.

 2. Blokhuispoort locatie monumentencongres

  Monumentencongres 2017 in Leeuwarden

  26 september 2017

  Op donderdag 9 november vindt de zesde editie van het Nationaal Monumentencongres plaats in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Ontmoet

 3. Veel posters besteld voor Open Monumentendag

  11 september 2017

  Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 was het Open Monumentendag. Monumenteigenaren en -liefhebbers konden posters bestellen bij het Restauratiefonds, om de opening van een monument aan te kondigen. Er kon een eigen foto en tekst worden toegevoegd. Hier werd volop gebruik van gemaakt, er werden vele honderden posters...

 4. opening open monumentendag

  Open Monumentendag 2017 officieel geopend

  8 september 2017

  Donderdag is de 31ste Open Monumentendag officieel geopend door prof. mr. Pieter van Vollenhoven op het Drentse landgoed Overcinge in Havelte. Hij geeft hiermee het startsein voor twee bijzondere dagen waarin bijna vijfduizend Nederlandse monumenten gratis toegankelijk zijn voor het publiek.

 5. De eigenaar

  Onderzoek: Wat wilt u als monumenteigenaar weten?

  16 augustus 2017

  Wilt u meedoen aan een 5-minuten onderzoek naar de informatiebehoefte van (toekomstige) monumenteigenaren? Met uw ervaring kunnen wij onze dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen en verwachtingen van (toekomstige) monumenteigenaren.

Pagina's