Nieuws & evenementen

 1. Op 10 en 11 mei zijn wij gesloten

  8 mei 2018

  Op Hemelvaartsdag 10 mei en vrijdag 11 mei is het Restauratiefonds gesloten. Maandag 14 mei helpen wij u graag weer.

 2. Prodent fabriek

  Leer van experts op de Contactdag Herbestemming 2018 in de Prodentfabriek

  24 april 2018

  Bent u initiatiefnemer van een herbestemming? Kom op vrijdag 22 netwerken en uw kennis uitbreiden op de Contactdag Herbestemming in Amersfoort. Over duurzaam herbestemmen, kansen benutten, de timing in het proces en het creëren van draagvlak voor uw plan.

 3. onderhoud

  Online declareren dit weekend niet mogelijk

  9 april 2018

  Wegens technisch onderhoud is het vanaf zaterdagochtend 14 april om 9:30 uur tot en met zondagmiddag 15 april om 12:00 uur niet mogelijk om declaraties in te dienen via de website. Onze excuses voor het ongemak. 

 4. community
  21
  apr
  Evenement

  Monumenten Community: bijeenkomst voor monumenteigenaren

  21 april 2018

  Monumenteigenaren komen vaak voor uitdagingen te staan en bouwen gaandeweg veel kennis op. Binnen de Monumenten Community kunt u elkaar vragen stellen en tips en ervaringen uitwisselen, online of tijdens bijeenkomsten. Op zaterdag 21 april aanstaande organiseren wij voor de vierde keer een communitybijeenkomst, die deze keer zal worden gehouden in Amersfoort.

 5. groningen

  Aanvulling in Cultuurfonds voor Monumenten Groningen

  4 april 2018

  Provincie Groningen vult het Cultuurfonds voor Monumenten aan met ruim 2 miljoen euro. Ook is het nu mogelijk om uit het Cultuurfonds naast restauratie ook verduurzaming en herbestemming laagrentend te financieren. Goed nieuws dus voor Groningse eigenaren van gemeentelijke monumenten en karakteristieke panden. Zij kunnen met een lening uit het fonds hun monument in stand houden.

Pagina's