Open Monumentendag Fotowedstrijd

Publicatiedatum

HET PERFECTE MONUMENTEN-PLAATJE
Elk jaar in het tweede weekend van september openen duizenden monumenten in heel Nederland gratis hun deuren. Denk aan buitenplaatsen en kastelen, maar ook aan boerderijen, bunkers en forten. De VriendenLoterij Open Monumentendag 2023 zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september. Dit jaar lanceren we de Open Monumentendag Fotowedstrijd. Ga op pad tijdens Open Monumentendag, maak je meest iconische foto, stuur deze in en maak kans op bijzondere prijzen! 

Amersfoort_

Hoe kan ik meedoen?  

Stuur jouw meest iconische foto in tussen 9 en 11 september 2023. De jury onder leiding van William Rutten beoordeelt de foto’s en kiest de winnaars uit. Technische aspecten, compositie, creativiteit en originaliteit wegen even zwaar mee in de beoordeling. 

Juryvoorzitter William Rutten 

Topfotograaf en juryvoorzitter William Rutten bekend van o.a. RTL “Het Perfecte Plaatje” en SBS Shownieuws  zal een deskundig oordeel vellen over de ingezonden foto’s t.b.v. de Open Monumentendag fotowedstrijd samen met een afvaardiging van de verschillende erfgoedorganisaties.  

Hoofdprijs 

De hoofdprijs is een prachtige SONY CYBERSHOT DSC-RX10 MARK IV camera t.w.v. 1.699,- euro, ter beschikking gesteld door Kamera Express. Daarnaast wordt de winnende foto gebruikt in diverse uitingen van de organiserende partners met naamsvermelding van de fotograaf.  

Spelregels en prijzen 

https://www.natuurmonumenten.nl/omdfotowedstrijd/voorwaarden  

Doet u mee?

Klik snel op onderstaande button

Meedoen en uploaden 

William Rutten, Topfotograaf en juryvoorzitter

foto William Rutten

De hoofdprijs is een prachtige Sony Cybershot DSC-RX10 MARK IV camera

De hoofdprijs is een prachtige SONY CYBERSHOT DSC-RX10 MARK IV camera
Combinatielogo

Partners fotowedstrijd Open Monumentendag

De Open Monumentendag Fotowedstrijd wordt georganiseerd door stichting Nederland Monumentenland in samenwerking met Natuurmonumenten, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de Nationale Monumentenorganisatie (NMo), BOEi, Staatsbosbeheer, het Restauratiefonds, vereniging De Hollandsche Molen en Stichting Werelderfgoed Nederland.