Over het Restauratiefonds

Nationaal Restauratiefonds is een onafhankelijke stichting die zich zonder winstoogmerk inzet voor het in stand houden van monumenten in ons land. Dit doet het Restauratiefonds door het verstrekken van financieringen en het uitbetalen van subsidies aan eigenaren voor de restauratie of onderhoud van hun monument. 

Woordvoerders

Eerste woordvoerder

Vervangend

Pierre van der Gijp
Manager Marketing, Informatie & Communicatie
Tel. 088 253 90 99
Mobiel 06 53 64 99 47
Margriet Boer
Communicatie adviseur
Tel. 088 - 253 91 64

 

Logo aanvragen Restauratiefonds

Heeft u het logo Restauratiefonds nodig voor een publicatie of een restauratiebord? Vraag deze per e-mail aan onder vermelding van uw naam, organisatie, adres en waar u het logo of de foto voor wilt gebruiken.

Beelden met betrekking tot monumenten

Monumenten leveren vaak prachtige foto's op, die wij graag delen. Wilt u gebruik maken van beelden die eigendom zijn van het Nationaal Restauratiefonds, dan is dit in overleg vaak mogelijk. U kunt deze opvragen bij de afdeling Marketing, Informatie & Communicatie en gebruiken met bronvermelding. Neem contact met ons op om af te stemmen welk beeld beschikbaar is.

Volg het Restauratiefonds

Persberichten

Een overzicht van onze persberichten die de afgelopen tijd zijn verschenen kunt u hier vinden.

Publicaties

Wij publiceren regelmatig over relevante ontwikkelingen in de monumentensector en over onze organisatie. Bekijk hier de publicaties.

Heeft u een vraag?

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:30 uur.

088 - 253 90 60