Route op Google

 

Openbaar Vervoer

Ons kantoor bevindt zich op enkele minuten lopen van Centraal Station Amersfoort. Als u het Centraal Station verlaat via de hoofduitgang, gaat u linksaf de Stationsstraat in. Bij het tweede stoplicht aan uw rechterhand slaat u rechtsaf de Vlasakkerweg in. Bij de stoplichten slaat u linksaf en loopt u de Utrechtseweg op. Op de hoek van de eerste afslag rechts bevindt ons pand zich aan uw rechterhand.

Vanaf het Centraal Station kunt u ons met de bus bereiken vanaf het busstation wat zich recht voor de hoofduitgang van het station bevindt. Het is qua reistijd echter aan te raden om lopend naar ons kantoor te komen. Buslijnen 8, 56, 80 of 82 vertrekken vanaf het busstation. U kunt uitstappen bij halte Stadsring (voor het kantoor van de SNS-bank).

Parkeren

U kunt parkeren in parkeergarage Centrum Mondriaan. Deze bevindt zich op de hoek Stadsring/Arnhemseweg (adres: Soeverein 36, Amersfoort) Vanaf deze parkeergarage is het vier minuten lopen naar ons pand. Neem de uitgang van de Plus Supermarkt aan de Arnhemseweg en steek over naar de Zonnehof. Vraagt u bij onze receptie om een uitrijkaart. Bewaar wel uw inrijkaart. Deze heeft u samen met de uitrijkaart nodig om de parkeergarage te verlaten. Bekijk hieronder de looproute op de kaart:

lopen vanaf p

 

Contact met het Restauratiefonds

Klachten

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening dan horen wij dat graag van u. Dan kunnen we daar iets aan doen.

Als u een klacht heeft kunt u dit schriftelijk aan ons doorgeven, of per mail via info@restauratiefonds.nl. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons. Als u het inhoudelijk niet eens bent met de afhandeling van uw klacht dan zijn er om het geschil te beslechten verschillende mogelijkheden:

U bent een consument
U kunt het onderwerp van geschil voorleggen voor een bindend advies aan het klachteninstituut financiële dienstverlening Kifid (KIFID) te Den Haag. Voor de klachtenprocedure bij het KIFID verwijzen wij naar www.KIFID.nl. Wanneer u financieringsvoorwaarden hebt van vóór 2020, dan is in beginsel de burgerlijk rechter bevoegd en kunt u het geschil voorleggen aan de Rechtbank Midden Nederland, locatie Utrecht. U kunt ook dan echter – vrijwillig – het geschil laten beslechten door het KIFID.

U bent geen consument
D
e burgerlijke rechter is bevoegd om een eventueel  geschil te beslechten. U dient het geschil voor te leggen aan de Rechtbank Midden Nederland, locatie Utrecht.

Heeft u een vraag?

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur. 

088 253 90 00

Contact met een afdeling

Wilt u contact opnemen met één van onze afdelingen, kijkt u dan bij Ons Team

Wijziging doorgeven

Gedurende de looptijd van uw lening kan uw persoonlijke situatie wijzigen. Ook kunnen uw behoeften op het gebied van financiering veranderen.

Notaris

Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie en de contactgegevens die u als notaris nodig heeft voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Postadres

Postbus 2207
3800 CE Amersfoort

Bezoekadres

Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort

Kamer van Koophandel

Utrecht e.o. nr 41181555

BTW nummer

NL 0085.15.220.B.01

Accountant

Mazars Accountant NV te Rotterdam 

Bankier

Rabobank
 

Ons pand

Wij zijn gehuisvest in het voormalige Levob gebouw. Levob staat voor Levensverzekeringmaatschappij Ons Belang. Zij was de opdrachtgever voor de bouw. Het gebouw is in 1959 ontwikkeld volgens de karakteristieke industriële bouwstijl “het nieuwe bouwen”. Het is een ontwerp van de beroemde Amersfoortse architect Ir. J.H. Oosterhuis

Sinds 2016 een gemeentelijk monument vanwege de verfijnde ranke vormgeving, strakke hoofdvorm, ritmische gevelindeling en de wijze waarop het gebouw visueel losgemaakt is van het maaiveld.