Nieuw adres vanaf 16 december

Bezoekadres                                                     
Utrechtseweg 12                                            
3811 NB Amersfoort                                       

Postadres
Postbus 2207
3800 CE Amersfoort

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Route op Google

Parkeren

U kunt parkeren in parkeergarage Soeverein aan de Stadsring. Deze ligt op vier minuten lopen van ons pand. Neem de uitgang van de Plus Supermarkt aan de Arnhemseweg. Vraagt u bij onze receptie om een uitrijkaart. 

Openbaar Vervoer

Ons kantoor bevindt zich op enkele minuten lopen van Centraal Station Amersfoort. Als u het Centraal Station verlaat via de hoofduitgang, gaat u linksaf de Stationsstraat in. Bij het tweede stoplicht aan uw rechterhand slaat u rechtsaf de Vlasakkerweg in. Bij de stoplichten slaat u linksaf en loopt u de Utrechtseweg op. Op de hoek van de eerste afslag rechts bevindt ons pand zich aan uw rechterhand.

Vanaf het Centraal Station kunt u ons met de bus bereiken vanaf het busstation wat zich recht voor de hoofduitgang van het station bevindt. Het is qua reistijd echter aan te raden om lopend naar ons kantoor te komen. Buslijnen 8, 56, 80 of 82 vertrekken vanaf het busstation. U kunt uitstappen bij halte Stadsring (voor het kantoor van de SNS-bank).

 

Contact met het Restauratiefonds

Klachten

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening dan horen wij dat graag van u. Dan kunnen we daar iets aan doen. 
Als u een klacht heeft kunt u dit schriftelijk aan ons doorgeven, of per mail via info@restauratiefonds.nl. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons. Als u het inhoudelijk niet eens bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u het onderwerp van geschil voorleggen aan de burgerlijk rechter.

 

Heeft u een vraag?

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur (vrijdag tot 16:30 uur).

088 253 90 00

Wijziging doorgeven

Gedurende de looptijd van uw lening kan uw persoonlijke situatie wijzigen. Ook kunnen uw behoeften op het gebied van financiering veranderen.

Postadres

Postbus 2207
3800 CE Amersfoort

Bezoekadres

Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort

Kamer van Koophandel

Utrecht e.o. nr 41181555

BTW nummer

NL 0085.15.220.B.01

Accountant

Mazars Accountant NV te Rotterdam 

Bankier

Rabobank