Contactdag Herbestemming

Evenementdatum
Locatie
Metaal Kathedraal Rijksstraatweg 20 3545 NA UTRECHT

Wilt u kennis, advies en inspiratie opdoen over herbestemming van erfgoed? Kom dan op vrijdag 10 juni naar de ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด, die we samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed organiseren.

contactdag herbestemming 2022

Sluit aan bij kennissessies over onder meer financiรซle ondersteuning, conceptontwikkeling, en verduurzaming vanuit het monument zelf. Maak tijdens deze dag ook gebruik van de mogelijkheid om uw herbestemmingsvraagstuk รฉรฉn-op-รฉรฉn te bespreken met experts van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed,ย  de provinciale Steunpunten en het Restauratiefonds.ย  Wij helpen u verder bij vragen over duurzaamheid, regelgeving, financiering, complexe processen of het vinden van gebruikers.

Dit keer zijn we te gast bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een locatie waar herbestemming en verduurzaming tot de verbeelding spreken. Eigenaren Abel en Maureen vertellen hoe zij met een flinke dosis ondernemerszin hun droom realiseren.ย 

Programma en aanmelden

Metaal Kathedraal, een mooi voorbeeld van een duurzaam en circulair monument

Zien Verduurzamen Doet Verduurzamen