De Week van het Duurzaam Erfgoed 2023

Publicatiedatum

Save the Date(s)! Reserveer 27, 28 en 29 september alvast in je agenda, want De Week van het Duurzaam Erfgoed komt terug! Het Restauratiefonds/De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed/De Groene Grachten is weer partner van dit mooie evenement.

Sneak peak Week van Duurzaam Erfgoed

De Week van het Duurzaam Erfgoed is traditiegetrouw het moment waarin we met erfgoed- en duurzaamheidsprofessionals in gesprek gaan over de duurzame toekomst van ons erfgoed. Een moment in het jaar om elkaar uit te dagen, kennis te delen en te laten inspireren. Over het programma wordt binnenkort meer bekend. We geven hier alvast een tipje van de sluier: 

  • Woensdag 27 september: informatieve webinars & lezingen

  • Donderdag 28 september: interactieve kennissessies en workshops met de Talkshow Duurzaam Erfgoed als dagafsluiter
  • Vrijdag 29 september: Duurzaam Erfgoed Excursies op diverse plekken in het land

Mis niks

De komende tijd wordt meer bekend over het programma, de sprekers, locaties en meer. Wil jij zeker zijn van een plek bij jouw favoriete kennissessie, excursie of webinar? Meld je nu aan en ontvang als eerste updates en een uitnodiging om programmaonderdelen te reserveren.

De week van het Duurzaam Erfgoed Congres 2023 wordt mogelijk gemaakt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, De Groene Grachten en Nationaal Restauratiefonds, met inhoudelijke bijdragen van de 33 partners van de Routekaart Duurzaam Erfgoed.

Aanmelden Week van Duurzaam Erfgoed