Inspiratiebijeenkomst circulair herbestemmen

Evenementdatum
Locatie
Watertoren Bollenstreek in Hillegom Leidsestraat 201 2182 DM Hillegom
Watertoren Bollenstreek: inspiratiebron van een circulaire herbestemming van een monument

Bent u als zakelijke eigenaar en initiatiefnemer ook aan de slag met verduurzaming van uw herbestemming? Heeft u ook nagedacht over de volgende stap, namelijk circulariteit? Het Restauratiefonds is verheugd te zien dat het bewustzijn rond circulariteit in de verduurzaming van monumenten gestaag groeit. Het sluit aan op de behoefte van zakelijke eigenaren en initiatiefnemers om kennis en inspiratie op te willen doen om zo een volgende stap te kunnen zetten in de verduurzaming van hun monument, namelijk circulair verduurzamen en ondernemen. Het antwoord op deze groeiende vraag? De 'Inspiratiebijeenkomst Circulair Herbestemmen'!

Aanmelden en programma
Watertoren Bollenstreek

LAND MARK’ MONUMENT


De Watertoren Bollenstreek is een unieke plek met een bijzonder verhaal: het 'land mark’ monument is circulair herbestemd. Tijdens deze bijeenkomst wordt u duidelijk wat, hoe en waarom deze herbestemming geldt als een 'best practise'. Van droom tot realisatie. Eigenaar en oprichter Ad Wijnhout van AW Groep vertelt tijdens de bijeenkomst samen met de architect Lars Bouwman hoe circulariteit is verankerd in de gehele bedrijfsvoering.  

  • Welke uitdagingen en risico’s kwamen zij tegen?
  • Hoe zijn zij hiermee omgegaan?
  • Voorbeelden uit de praktijk, interessante sprekers, rondleiding en een netwerkborrel.  
  • Kortom, een middag vol kennisdeling, ontmoeting én inspiratie.  

RESERVEER

Reserveer uw plek vandaag nog ga mee op deze boeiende reis naar circulair erfgoed! Voor meer informatie en registratie, bezoek onze website of neem contact met ons op. Voor vragen over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Patricia de Vries   communicatie@restauratiefonds.nl.   Voor deze bijeenkomst is er plek voor 70 relaties. Wij hopen u op 31 oktober te ontmoeten.  

Reserveer

WHITEPAPER CIRCULAIRE OPLOSSINGEN BIJ HET HERBESTEMMEN VAN MONUMENTEN 

Wilt u zich alvast inlezen? Deze whitepaper biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor iedereen die betrokken is bij het behoud en de transformatie van ons erfgoed.Download nu en word een circulaire erfgoedpionier. Belangrijkste Tip: minimaliseer het ingrijpen.

 

Download
Whitepaper

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het zakelijk financieren van uw herbestemmingsproject? 

Lees dan onze stappenplan Monument herbestemmen | Restauratiefonds.

Financiering en kennis

ONZE ACCOUNTMANAGERS

Wij denken graag met u mee: Heeft u plannen of vragen en kunt u hulp gebruiken? Onze accountmanagers denken graag met u mee.
Neem contact met ons op via 088 253 90 20. 

Accountmanagers